Kobi İş Geliştirme Ajansı

Kobi Ajansı

Kobi Bilişim Ajansı Ne Yapar?

Danışmanlıktan uygulamaya kadar her aşamada hizmet verir.

Kobi bilişim ajansı, sınırsız dijital pazarlama fikirleri ve tecrübesi ile firmaları internete taşıyacak gerekli danışmanlık hizmeti sunar. İşletmelerin iş yapış şekillerini internet ortamına taşımaları için gerekli platformu sağlar. İhtiyaca göre şekillenen esnek çözüm üretmek ve elektronik pazarın getirdiği birçok avantajı yurtiçi şirketleriyle paylaşmaktır. Firmaların yerli ve yabancı piyasalara düşük maliyet ile ve uygun sürede girerek başarılı çalışmalarını büyütmelerine yardımcı olmaktır. Piyasalar hakkındaki bilgi ve tecrübemizi işletmelerin kendi ürünü; hizmeti ve amacı konusundaki bilinç ile birleştirerek başarılı bir stratejiyi geliştirip uygulayan ekip desteği ile gerçekleştiriyoruz.

İnternet Alanında Etkin Olmak

Amacımız, sınırsız pazarlama fikri ve deneyimi ile kuruluşları İnternete taşıyacak hizmeti sunmaktadır. Kuruluşların hizmet tanıtımı ve pazarlanması konusunda danışmanlıktan uygulamaya kadar her aşamada hizmet verir. 

Hedefimiz ise iş geliştirmek ve satış artırmaktır.

Hedefimiz: İnternet tabanlı bilişim teknolojileri yardımıyla geliştirmekte olduğumuz; Elektronik pazarlama çalışmalarımızı firmalara yansıtmak ve rakipler ile rekabet avantajlarımızı üretici ile paylaşmak ülkemize katkı sağlar. Son yıllarda Türkiye'de artan ekonomik sıkıntı nedeni ile rekabet etmek her geçen gün zorlaşmaktadır. Bu yüzden, yeni arayış ve farklı iş alanı ile birlikte iş geliştirme aşaması öne çıkıyor.

Önemli konuları yazılarımızın devamında detaylı olarak bahsetmeye çalışacağız.